keur hkz keur awbz keur bamw keur calibris

logowit 

tijdelijkeheader

Bewaren

Bewaren

"Ik voel me sterk"

‘Drie jaar geleden kwam ik in Nederland wonen om te gaan studeren. Door omstandigheden moest ik stoppen en trok ik in bij mijn Nederlandse vriend, die begeleiding kreeg van Veni Etinam vanwege zijn slaapstoornis en zijn PTSS. Inmiddels krijg ik zelf ook begeleiding, want ik wist niet meer wat ik moest doen met mijn leven. Ik wilde wel verder en dingen bereiken, maar mijn Nederlands is niet goed genoeg. Samen met mijn coach heb ik een cursus uitgezocht, en nu komt er elke week iemand van Veni Etinam om mij te helpen met studeren. Met mijn vriend gaat het ook veel beter. Hij durft alleen naar buiten en hij krijgt meer vertrouwen in mensen. Ik ben echt blij met mijn begeleiders. Sinds kort volgen we samen de zelfredzaamheidstraining van Veni Etinam, daar kan ik al mijn energie in kwijt en het geeft me veel vertrouwen in mezelf. Ik voel me sterk.
E, 21 jaar.

Ik voel me sterk!

‘Drie jaar geleden kwam ik in Nederland wonen om te gaan studeren. Door omstandigheden moest ik stoppen en trok ik in bij mijn Nederlandse vriend, die begeleiding kreeg van Veni Etinam vanwege zijn slaapstoornis en zijn PTSS.
Lees verder

Mijn begeleider is jong...

Ik was al met twee HBO opleidingen gestopt. Mijn ouders bleven maar zeggen dat ik mijn best niet deed. Dat vond ik frustrerend, want ik wilde wel, maar het lukte me echt niet. Hetzelfde gold voor het vasthouden van een bijbaan.
Lees verder