keur hkz keur awbz keur bamw keur calibris

logowit 

tijdelijkeheader

Bewaren

Bewaren

Oplossingsgericht voor jeugd en gezin

Missie & Visie

Onze missie
Veni Etinam is een betrokken, persoonlijke organisatie, die jongeren helpt om zo zelfredzaam mogelijk te worden op alle leefgebieden en die er samen met de jongere voor zorgt dat er een goede plek in de maatschappij wordt gevonden.

Lees meer...

Jeugd en WMO in ZIN en PGB

Veni Etinam wordt veelal ingeschakeld door de gemeenten. Wanneer dit het geval is, wordt er door de gemeente een zorgindicatie afgegeven voor het benodigde aantal uren aan begeleiding dat zal worden gegeven door Veni Etinam.

Lees meer...

Werkwijze

Nadat een nieuwe cliënt bij ons wordt aangemeld of wanneer een cliënt zelf een aanmeldformulier invult, wordt er binnen drie werkdagen contact opgenomen voor een intakegesprek.

Lees meer...

Cliëntenraad

Veni Etinam vindt het van groot belang dat onze cliënten zo goed mogelijk geholpen worden en dat zij het maximale uit zichzelf leren te halen.

Lees meer...

Openingstijden

Met uitzondering van de nationale feestdagen is Veni Etinam het hele jaar geopend tijdens kantooruren.

Lees meer...

Ons team

Het team van Veni Etinam bestaat uit gedreven (ervarings-)deskundigen met kennis van alle vakgebieden rondom het begeleiden van jongeren en de mensen in hun omgeving. Tijdens een intakegesprek wordt er gekeken welke begeleider het beste past bij de cliënt en zijn of haar hulpvraag.

Lees meer...

Rolmodel worden?

Veni Etinam vindt het belangrijk om kansen te bieden aan jongeren met talent. Ben je op zoek naar een opleidings- en werkervaringsplek? Heb jij ervaring met hulpverlening, heb je in het verleden moeilijkheden gehad, ben je daar bovenop gekomen en heb jij het gevoel dat jij andere jongeren wat te bieden hebt?

Lees meer...

Vacatures & Stage

 

Lees meer...