Cliëntenraad

Veni Etinam vindt het van groot belang dat onze cliënten zo goed mogelijk geholpen worden en dat zij het maximale uit zichzelf leren te halen.

Sinds augustus 2016 is er een cliëntenraad aangesteld die de directie van Veni Etinam gevraagd en ongevraagd van adviezen kan voorzien. De cliëntenraad bestaat uit drie personen. Deze adviezen zijn voor Veni Etinam van grote waarde; niets is immers constructiever dan advies te krijgen uit eerste hand, en zo hebben onze cliënten rechtstreeks invloed op onze begeleiding. Daarnaast vinden onze raadsleden het fijn om gehoord te worden!

Waarvoor kunt u bij de cliëntenraad terecht?
De cliëntenraad is er voor de algemene belangen van de klantengroep. De raad houdt zich bezig met de kwaliteit van de geleverde zorg. Cliënten kunnen hun adviezen, ervaringen en verbeteringen neerleggen bij de cliëntenraad. De raad zal dit opnemen met de directie.

Wanneer er vragen, opmerkingen, suggesties, of ideeën zijn, laat het de cliëntenraad dan weten. Het beste kan men zich schriftelijk (indien gewenst anoniem) tot de cliëntenraad richten.  Individuele geschillen neemt de cliëntenraad niet in behandeling.

Adres:

Veni Etinam t.a.v. Cliëntenraad
Berkenweg 1,
9471 VA Zuidlaren

Ook in de cliëntenraad?
Als jij ook wilt meedenken over onze begeleiding en als je het leuk vindt om het hier met andere cliënten over te hebben, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@veni-etinam.nl.