Voor Verwijzers

Verwijzers
U kunt op verschillende manieren een verwijzing doen naar Veni Etinam. We denken graag al in een vroeg stadium mee om samen te onderzoeken of we iets kunnen betekenen. Leg dan ook vooral ook uw vragen voor, zodat we kunnen meedenken.

U kunt een aanmelding doen via: 0503052001 of via: aanmeldingen@veni-etinam.nl

Veni Etinam biedt ambulante begeleiding in Groningen en Drenthe. Hieronder vindt u per provincie terug in welke gemeenten we een contract hebben om begeleiding op basis van zorg in natura kunnen bieden. Ziet u een gemeente er niet bij staan? In de overige gemeentes kunnen we zorg bieden in onderaannemerschap bij de Coöperatie Dichtbij. Ook zijn we onderaannemer bij Ben in de Buurt. Daarnaast gaan we geregeld maatwerkovereenkomsten aan met gemeenten waar we geen contract hebben. Er is dus altijd een mogelijkheid om begeleiding te bieden!

Provincie Drenthe
Veni Etinam heeft contracten met de regio Noord- en Midden Drenthe voor het bieden van begeleiding vanuit de Jeugdwet en WMO.

In de regio Zuid Drenthe is er een contract voor begeleiding vanuit de Jeugdwet.

Voor het bieden van WMO is er een contract met de gemeenten Borger-Odoorn en Coevorden.

Provincie Groningen
In de provincie Groningen hebben we een contract met het RIGG, deze geldt voor begeleiding vanuit de Jeugdwet voor alle gemeenten.

Voor WMO hebben we een contract met de gemeenten Midden-Groningen en Westerwolde.